Yksilötyönohjaus

Sinulle räätälöity mahdollisuus oman työsi ja työhyvinvointisi kehittämiseen. Teamsilla tai livenä.
Myös työnohjauksen työnohjausta.

kati huovinen

Yksilötyönohjauksessa on mahdollisuus tarkastella 100 % omaan työhösi vaikuttavia tekijöitä.

Halautko saada omalle työllesi rehellisen peilin, omalle itsellesi selkeän ajan ja paikan, jolloin voit ajatella työtäsi, työtapaasi, työhösi vaikuttavia tekijöitä, kaikessa rauhassa?

Peiliksesi saat johdon työnohjaajan ja valmentajan, joka rehellisesti ja sinua kannatellen auttaa tunnistamaan voimavarojasi ja pääsemään kipukohdissasi eteenpäin. Työskentelymme on 100 % luottamuksellista ja sinun toiveidesi suuntaista ohjauksellista yhteistyötä.

Haluatko hengähtää, vahvistua, kehittyä tai peilaita rauhassa omia ajatuksiasi suhteessa työhösi joko johtajana tai asiantuntijana?

Mitä vastuullisemmassa työroolissa olet, sitä tärkeämpää on, että tunnet itsesi ja tapasi toimia. Miltä tekemisesi muille näyttää? Miten he sinut ja tekemisesi kokevat? Oletko energisoiva vai lamaannuttava ihmisten johtaja? Oletko sopivasti lempeä ja luja? Oletko sopivan vaativa vai jopa liian vaativa itseäsi ja muita kohtaan? Mitä asioita työssäsi painotat? Millaista on toimia kanssasi?

 
Hyvä vuorovaikutus ja yhteistyö mahdollistavat kaiken. Siitä syntyy ihmisten välillä hyvä pöhinä. Ja siitä syntyy tekemisen jälkeä ja tulosta. Ja siitä tulee itselle hyvä olo. Sellaiseen tekemiseen haluan auttaa ja kannustaa Sinua ja teitä yhdessä.

Haluatko vahvistaa jotain omassa tekemisessäsi? Haluatko tiedostaa omaa tekemistäsi enemmän?

Mitä toivot itsellesi? Mitä toivot toiselle? Millainen esimerkki haluat olla?

Mikä sinua kannustaa ja motivoi omassa tekemisessäsi?

Missä olet parhaimmillasi? Mitkä ovat työsi ja tekemisesi tavoitteet?

Millainen olet? Millaiseksi haluat tulla?

Peilivalmennuksen avulla voidaan syventää ja konkretisoida yksilöprosessiasi:

Mikäli haluat syventää ja konkretisoidan tekemistäsi, Peilivalmennuksen avulla pääset tutustumaan omaan ja toisten tyyliin käyttäytyä. Käyttäytymistyylit perustuvat suurelta osin piirreteorioihn ja synnynnäiseen temperamenttiin.

Käyttäytymistyylien tunnistamisen ja tarkastelun avulla saat erittäin hyvän ja hyödyllisen työkalun ymmärtää omaa ja toisen käyttäytymistä paremmin. Käyttäytyminen on jäävuoren huippu. Sen taustalla ovat aina tunteet, tarpeet, asenteet , arvot ja motivaatiotekijät. Niiden suhde heijastuu käyttäytymisenä eli näkyvänä toimintana itsessämme suhteessa toiseen ihmiseen.

Peili-käyttäytymisprofiilia voidaan hyödyntää prosessissamme. Peilin antama henkilökohtainen palaute perustuu itsearvioon sekä 5-7 viimeisen puolen vuoden aikana kanssasi yhteistyötä tehneen henkilön  antamaan palautteeseen.

Peili-käyttäytymisprofiili sisältää käyttäytymistyylin lisäksi myös kohtaamiskyky- ja luottamuspalautteet, jotka toimivat merkittävänä apuna vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen kehittämisessä.

yhteistyössä

Peilivalmennus toteutetaan yhteistyössä Integro Oy:n kanssa.

"Työskentelyn tiiviys ja tavoitteellisuus on ollut todella hyödyllistä. Tämä on ollut kasvun prosessi, mutta samalla myös irtiotto arjesta."
johtoryhmän jäsenet