Haluatko sparrailla kanssani omaa johtajuuttasi, johtoryhmä-
työskentelyänne tai suunnitellaanko teille syksyksi yhdessä innostava kehittämispäivä?

Kevätkauteni oli monipuolinen ja työntäyteinen. Ja lämmin kiitos siitä kuuluu teille upeille asiakkailleni.

9.6.2024 tuli 18 vuotta täyteen asiantuntijayrittäjänä. Olen kiitollinen ja onnellinen tästä matkastani kanssanne. Paljon olen oppinut ja kokenut sekä saanut myös aikaan yhdessä kanssanne. Vain yhdessä voimme onnistua!

Nyt katseet ovat jo syksyssä. Syksyyni mahtuu vielä jokunen uusi alku. Eli nyt jos haluat minut kulkemaan rinnallanne, tai rinnallasi, oman johtajuutesi reflektoinnin äärellä, niin olethan yhteydessä mahdollisimman pian.

Muutoin toivotan upeaa ja aurinkoista kesäaikaa Sinulle! Ollaan yhteydessä.

Vahvuuksiin ja onnistumisiin fokus johtamisessa ja yhteistyössä - se auttaa onnistumaan jääkiekossa ja muussakin työelämässä

Leijonat voitti Jukka Jalosen johdolla olympiakultaa. Huikeaa Leijonat ja Jalonen! Mikä oli Jalosen kiteytys hänen johtamisopeistaan? ”On keskitytty vahvuuksiin ja onnistumisiin ja sitä kautta tuettu pelaajien itsetuntoa.” Eikö tästä ole kysymys kaikessa menestyvässä työelämässä ja tiimityössä? Vahvuuksiin ja onnistumiisiin keskittyvä johtaminen, sen tukeminen on myös oman valmennustyöni ydintä.

Tunteiden merkitys tulokseen on merkittävä. Oma tunnetilasi vaikuttaa myös kykyysi ratkaista ongelmia. Neutraalin ja hyväntuulisen tunnetilan prosentuaalinen osuus suhteessa ongelmanratkaisuun on 13 / 75. (Emergy 2022).

Myös muutosmatkalla tunteilla on keskeinen merkitys. Niiden sparrailu yhdessä kanssani auttaa teitä yhdessä vahvempina eteenpäin.

Tunneilmaston johtamisella, johtajan omiin tunteisiin vaikuttamalla, henkilöstön tunteita kuuntelemalla,  niitä tunnistamalla ja työstämällä, voidaan vaikuttaa koko työyhteisön tunneilmastoon ja tulokseen. Haluaisitko sparrailla tästä kanssani lisää?

"Tämä työnohjaus on ollut omien tunteiden, oman itsetuntemuksen ja erilaisten näkökulmien avaamista. Työryhmässämme on avoimuus kasvanut valtavasti."