KEVÄTTÄ KOHTI...

Nyt alkuvuodesta olen saanut hyödyntää paljon saamiani innostavia näkökulmia asiakastyössäni positiivisen psykologian saralta: tutkimustuloksia sekä työkaluja, jotka mahdollistavat kukoistuksen ja onnistumiset niin yksilö- kuin yhteisötasollakin.

Myös valmennuspäiviä olen toteuttanut mm. teemoilla työhyvinvoinnin johtaminen, unelmien työyhteisö, hyvä työkaveruus, kukoistava yhteistyö, hyvinvoiva itsensä johtaminen sekä asiantuntijatyö sekä Peilivalmennusta työnohjausasiakkaiden kanssa

. Uusia alkuja syntyy yhteistyössä teidän upeiden asiakkaideni kanssa koko ajan ja niistä olen kiitollinen. Ollaan yhteydessä!

Vahvuuksiin ja onnistumisiin fokus johtamisessa ja yhteistyössä - se auttaa onnistumaan jääkiekossa ja muussakin työelämässä

Leijonat voitti Jukka Jalosen johdolla olympiakultaa. Huikeaa Leijonat ja Jalonen! Mikä oli Jalosen kiteytys hänen johtamisopeistaan? ”On keskitytty vahvuuksiin ja onnistumisiin ja sitä kautta tuettu pelaajien itsetuntoa.” Eikö tästä ole kysymys kaikessa menestyvässä työelämässä ja tiimityössä? Vahvuuksiin ja onnistumiisiin keskittyvä johtaminen, sen tukeminen on myös oman valmennustyöni ydintä.

Tunteiden merkitys tulokseen on merkittävä. Oma tunnetilasi vaikuttaa myös kykyysi ratkaista ongelmia. Neutraalin ja hyväntuulisen tunnetilan prosentuaalinen osuus suhteessa ongelmanratkaisuun on 13 / 75. (Emergy 2022).

Myös muutosmatkalla tunteilla on keskeinen merkitys. Niiden sparrailu yhdessä kanssani auttaa teitä yhdessä vahvempina eteenpäin.

Tunneilmaston johtamisella, johtajan omiin tunteisiin vaikuttamalla, henkilöstön tunteita kuuntelemalla,  niitä tunnistamalla ja työstämällä, voidaan vaikuttaa koko työyhteisön tunneilmastoon ja tulokseen. Haluaisitko sparrailla tästä kanssani lisää?

"Tämä työnohjaus on ollut omien tunteiden, oman itsetuntemuksen ja erilaisten näkökulmien avaamista. Työryhmässämme on avoimuus kasvanut valtavasti."