työyhteisöjen ja tiimien työnohjaus

Asiakaskokemus 12 / 2021: "Kati, kiitos Sinulle aivan huikeasta yhteisestä matkasta minun ja työyhteisöni kanssa: olet osa tätä tarinaa, jossa rakennettiin yksi työyhteisö melkein kokonaan uudelleen henkisesti ja tunnetasolla. Kiitos."

Kati huovinen

Ryhmätyönohjauksessa tarkastellaan luonnollisesti työryhmästä kumpuavia teemoja.

Henkilöstö ja työyhteisö ovat suurin tulosta tuottava tekijä hyvän liikeidean lisäksi.  Yhdessä joko onnistutaan tai yhdessä kompastellaan. Nykyisessä hektisessä työelämässä on erittäin tärkeää välillä pysähtyä yhdessä kiireettömästi työn ja yhteistyön kehittämisen äärelle. Silloin voidaan sanoittaa työn positiivisia ja energisoivia merkityksiä.

Yhteinen pysähtyminen mahdollistaa myös avoimesti ja tuoreesti työn kipukohtien tunnistamisen ja niistäkin puhumisen.

Avoimuus on kaiken yhteisen kehittämisen ja laadukkaan yhteistyön keskeinen lähtökohta. Haluan tukea ja auttaa teitä tällaiseen prosessiin mukaan. Se kannattaa takuulla kokea yhdessä. Lupaan, että kohtaatte tämän prosessin jälkeen toisenne ja työnne uudella tavalla 🙂

Työnohjaus

Kun haluat antaa itsellesi tai työyhteisöllesi erilaisen työn kehittämisen kokemuksen, valitse

JOHDON TYÖNOHJAUS

Esimiestyöstä ja johtamisesta heijastuvat säteet laajalle työyhteisöön. Hyvä johtamisen on kaiken menestyvän toiminnan perusta.

HENKILÖSTÖN TYÖNOHJAUS

Työyhteisölle suunnattu tuki heidän asiakastyön sekä yhteistyön kehittämiseen mahdollistuu tällä tavalla.

YKSILÖTYÖNOHJAUS

Yksilötyönohjaus on mahdollisuus Sinulle itsellesi. Tällöin työnohjauksessa on mahdollisuus tarkastella 100 % omaan työhösi vaikuttavia tekijöitä.

”Työnohjauksen suuntaaminen työn ilon kokemiseen on ollut tärkeää. On ollut hyvä nähdä, kuinka ryhmämme on kehittynyt. Tämä on ollut voimaryhmä.”

KOKEMUS HENKILÖSTÖN RYHMÄTYÖNOHJAUKSESTA