HENKILÖSTÖvalmennukset

Työhyvinvointiin panostamisen aika on monissa organisaatioissa juuri nyt käsillä. Minulla on tarjota teille ratkaisuja ja kokemusta tähän kohtaan. Luodaan teille yhdessä vaikuttava valmennuskokonaisuus, jossa yhdistyy teoria ja käytäntö, osallistujien ja ohjaajan kokemus, osallistavat työmenetelmät sekä prosessimainen työskentely. Tavoitteellisesti ja innostavasti.

kati_huovinen_yritysvalmennukset

työhyvinvoinnin äärellä olemme tällä hetkellä valmennuksissa eniten.

Henkilöstön kehittämispäivät ovat parhaimmillaan päiviä, joissa yhteistä hyvää päästään jakamaan, yhteisiä suuntaviivoja kirkastetaan. Voidaan yhdessä tarkistaa, että on kirkas yhteinen suunta ja selkeä tavoite.

Toteutan henkilöstön valmennuspäivät juuri teidän toiveidenne mukaan. Luodaan tavoitteet ja otsakkeet yhdessä. Ohjaan päivänne, valmistelen päivään sisällöllisen orientaation. Varsinainen sisällön tuotetaan päivään yhdessä.

Laadukas henkilöstöpäivä on vuorovaikutteinen, oivalluttava  ja energisoiva.

Hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö sekä tyytyväinen asiakas on jokaisen työnantajan suurin toive. Haluan auttaa teitä pääsemään tähän  tavoitteeseen.

TYÖHYVINVOINTIVALMENNUKSET

Tarjoan erityisesti tulevaan syksyyn viiden kerran kokonaisuutta hyvin osallistaville menetelmillä ja prosessimaisella työskentelyllä. Tavoitteena on auttaa osallistujia tunnistamaan ja tiedostamaan omaan työhyvinvointiin sekä palautumiseen keskeisesti vaikuttavia tekijöitä ja johtamaan itseään niiden äärellä tulevaisuudessa tietoisemmin, ennakoidummin ja tavoitteellisemmin. Olethan yhteydessä, niin kerron tästä lisää.

KEHITTÄMISPÄIVÄT

Kehittämispäivien tehtävä ja tarkoitus on tukea ja vahvistaa teitä yhdessä yhteisöllisyyden sekä työnne tavoitteiden äärellä. Voidaan toteuttaa tämä joko yksittäisenä päivänä tai sitten jatkumona- päivän aiheet rakentuvat sen mukaan, mitä asioita ja näkökulmia teidän on tärkeää yhdessä vahvistaa.

VOIMME TOTEUTTAA VALMENNUKSET MYÖS LUONNOSSA.

TAI VAIHTOEHTOISESTI  VOIMME VIEDÄ OSIA VALMENNUKSESTA LUONTOON. LUONTO RESONOI TODELLA HYVIN SISÄISIÄ MIELIKUVIAMME JA PUHDISTAA SEKÄ HOITAA MIELTÄMME. ITSELLENI LUONTO ON TÄRKEÄ PALAUTUMISEN LÄHDE.