työHYVINVOINTI-
VALMENNUS

Haluatko panostaa henkilöstösi sekä omaan työhyvinvointiisi ja palautumiseesi? Haluatteko tutkia yhdessä työhyvinvointiin ja palautumiseen vaikuttavia tekijöitä juuri oman työnne näkökulmasta? Räätälöidään teille juuri sopiva kokonaisuus asiakaslähtöisesti, osallistavasti ja tavoitteellisesti. Tästä on hyviä asiaskokemuksia!

Oma kokonaishyvinvointisi on se, mistä ammennat työhösi. Miten sinä voit?

KOKONAISHYVINVOINTIASI TUKEVAA VALMENNUSTA juuri SINULLE:

SINUN JA KOKO HENKILÖSTÖSI TUEKSI JA TYÖHYVINVOINNIN VAHVISTAMISEEN:

Voimme luoda yhdessä kanssasi prosessin, jossa tarkastelemme tekijöitä, jotka auttavat sinua ja henkilöstöäsi  palautumaan ja voimaan työssään paremmin. 

Tällainen juuri teidän näköiseksi räätälöity valmennus on toimiva jopa 5-6 kokoontumiskerran tavoitteellisena kokonaisuutena.

Toimin valmentajana ja osallistavana mahdollistajana kaikille osallistujille. Teemme paljon harjoituksia yksin ja yhdessä sekä sisällytämme valmennukseen tavoitteelliset välitehtävät, jolloin valmennus todellakin alkaa elämään osallistujien arjessa.

Kerron tästä mielelläni lisää!

JOHTAMISTYÖSI JA KOKONAISHYVINVOINTISI TUEKSI

Voimme luoda yhdessä kanssasi myös henkilökohtaisen prosessin, jossa tarkastelemme tekijöitä, jotka auttavat sinua palautumaan työstäsi ja voimaan paremmin. Kun itse voit hyvin, on Sinulla parhaat mahdollisuudet johtaa hyvin myös muita.

Luodaan yhdessä sinun näköinen, tavoitteellinen konsepti, johon voimme sisällyttää myös personal trainerin tapaamisia, kuntosaliohjelmaa, firstbeatmittausta, tai jotain muuta juuri sinun hyvinvoinnillesi tärkeää osa-aluetta.

Tehdään tulevasta vuodesta Sinulle ikimuistoinen vuosi oman hyvinvointisi ja palautumisesi tueksi.

LADY LINE JOENSUU, FITTARI JA KUNTOKEIDAS TARJOAVAT SINULLE TYÖKALUJA OMAN JA HENKILÖSTÖSI HYVINVOINNIN TUEKSI:

Joensuulaiset yritykset Lady Line, Fittari ja Kuntokeidas ovat valmiita tukemaan hyvinvointiasi.

Heillä on useita hyviä työkaluja Sinun ja henkilöstösi käyttöön:

1. Personal trainerin palvelut

2. Henkilökohtainen kuntosaliohjelma Sinulle

3. Crosstrainingkurssi

4. Padelkurssi

5. Keilailu  tai jokin muu mailapelivuoro

www. fittari.fi

www. lady line.fi

www.kuntokeidas.fi

HÄLSA TARJOAA SINULLE JA HENKILÖSTÖLLESI TYÖKALUJA KOKONAISHYVINVOINNIN TUEKSI:

Hälsa on valtakunnallinen työhyvinvoinnin toimija. Heidän tehtävänään on tukea työhyvinvointia monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti.

He ovat myös mukana tässä hyvinvointivalmennuksessa.

Heiltä voit saada käyttöösi ammattilaisia tukemaan untasi, rentoutumistasi, ravintotottumuksiasi sekä elämäntapojasi laajemminkin.

Heillä on käytössään mm. firstbeat, joka mittaa palautumiseesi ja energisoitumiseesi vaikuttavia tekijöitä konkreettisesti.

www.halsa.fi

VOIT PYYTÄÄ TARJOUKSEN YHDELTÄ OSA-ALUEELTA TAI NÄILTÄ KOLMELTA OSA-ALUEELTA YHDESSÄ. KAIKKI ONNISTUU NYT TÄTÄ KAUTTA. AUTAMME SINUA MIELELLÄMME KOKONAISHYVINVOINTISI ÄÄRELLÄ.

MISTÄ RAKENTUU KOKONAISHYVINVOINTI?

Käytän valmennuksissani viitekehyksenä Sydänmaanlakan Oy Minä Ab:tä eli kokonaishyvinvoinnin mallia itsensä johtamisesta ja työhyvinvoinnista. Siinä hyvinvointi jaetaan viiteen keskeiseen osa-alueeseen:

1. fyysinen hyvinvointi

2. henkinen / psyykkinen hyvinvointi

3. sosiaalinen hyvinvointi

4. ammatillinen hyinvointi

5. uudistuminen

Nämä kaikki osa-alueet vuoropuhelevat meissä keskenään. Voit vaikuttaa näihin kaikkin  itse, tiedostamalla niitä ja johtamalla itseäsi tietoisesti tavoitteitasi kohti. Minä voin auttaa Sinua tiedostamaan asioita, joille ei ole aiemmin ollut aikaa, paikkaa ja / tai tilaa. Luodaan yhdessä konkreettiset hyvinvoinnin tavoitteet Sinulle ja seurataan niitä yhdessä.

 

MITEN HUOLEHDIT OMASTA KOKONAISHYVINVOINNISTASI?

1. Huolehditko tauoista työpäiväsi aikana?

2. Multitaskaatko liikaa tai jopa koko ajan?

3.NUKUTKO RIITTÄVÄSTI? (VÄHINTÄÄN 7-8 H / YÖ)

4. LIIKUTKO RIITTÄVÄSTI? (VÄHINTÄÄN 20 MINUUTTIA PÄIVÄSSÄ TAI 2H VIIKOSSA)

5. HUOLEHDITKO sopivasta ateriarytmistä työpäiväsi aikana?

6. JUOTKO VETTÄ RIITTÄVÄSTI? (2-3 LITRAA PÄIVÄSSÄ)

7. MITEN RENTOUDUT TÖIDEN JÄLKEEN? (JAKSATKO ANTAA AIKAA LÄHEISILLESI? JAKSATKO URHEILLA/ LIIKKUA? MITÄ SYÖT? MISSÄ VAIHEESSA SULJET ÄLYLAITTEET?)

8. MITEN KÄYTÄT ILLAN VIIMEISET TUNNIT? (TREENIT KANNATTAA LOPETTAA 2-3 TUNTIA ENNEN YÖUNTA, ÄLYLAITTEET KANNATTAA SULKEA 1-2 H ENNEN YÖUNTA, JOKAINEN KLO 14 JÄLKEEN  NAUTITTU KAHVIKUPPI VAIKUTTAA YÖUNEESI, MIKÄLI OTAT DRINKIN TAI SAUNOT ÄRHÄKÄSTI, PALAUTUMISES YÖUNESSA HIDASTUU.)

Näillä pienillä teioilla on iso vaikutus kokonaishyvinvointiisi. Oletko huomannut? Oletko toiminut? 🙂

Miten vastasit edellä oleviin kysymyksiin? Haluatko lähteä tekemään jotain edellä mainituille osa-alueille? Mikäli haluat, niin ole yhteydessä meihin. Autamme sinua parhaamme mukaan
Avaimet hyvinvointiisi ovat itselläsi. Me autamme Sinua panostamaan niihin.

yhteistyössä