16 vuotta yrittäjänä, työnohjaajana sekä valmentajana. kiitollisena.

9.6.2022

Muistan hyvin elävästi sen kesäpäivän, kun aloin yrittäjäksi. Ensimmäinen tehtäväni oli alkaa luomaan asiakasverkostoa.

Nyt 16 vuotta myöhemmin olo on kiitollinen ja hämmentynytkin. Kaikki on saanut mennä paljon paremmin kuin osasin kuvitellaakaan.

Silloin yrittäjyteni alkuvuosina ei vielä juurikaan puhuttu vahvuuksista työelämässä,  mutta olen huomannut löytäneeni johdon ja henkilöstön työnohjauksista sekä valmennuksista itselleni juuri sellaisen työn, jossa saan toimia omilla vahvuusalueillani. Olen saanut kokea työni ja nämä kaikki vuodet hyvin antoisina sekä innostavina. Koko ajan olen saanut myös itse kasvaa omissa tehtävissäni. Johtamisen tukemisien fokus on koko ajan vahvistunut. Kun aloitin työyhteisöistä ja hyvin paljon myös sotealan hoitokodeista työnohjaustyöni, niin viime vuoden olen pääsääntöisesti työnohjannut ja valmentanut johtoa ja esimiehiä, yksilöinä, johtoryhminä, erilaisina esimieskokoonpanoina, unohtamatta kuitenkaan työskentelyä myöskin tiimien ja työyhteisöjen kanssa.

Asiakaslähtöisyys on ollut minulle alusta saakka työssäni hyvin tärkeää, samoin tavoitteellisuus. Muutoin jonkin verran on tapahtunut uudistumista koko yrittäjyyden matkan ajan työtavoissani.

Kulunut vuosi oli erityisen hyvän palautteen vuosi. Panostin kyllä koronavuosien jälkeen erityisesti laatuun. Ja kyllä se on kannattanut. Työmäärässä se toki on näkynyt, mutta kyllä asiakkaan onnistuminen, hänen toiveisiinsa vastaaminen sekä jopa asiakkaan odotusten ylittäminen on se, mihin jatkuvasti työlläni pyrin. Se on kannattanut. Kiitos ihanista palautteistanne sekä upeasta yhteistyöstä kanssanne.

Myös omaan palautumiseeni olen viime vuosina panostanut tietoisesti ja enemmän. Liikunta ja avantouinti ovat auttaneet minua valtavasti kuluneen vuoden aikana. Lenkkipoluille ja järviuintiin ovat jääneet turhat ajatukset ja olennaiset ovat niiden äärellä jalostuneet.

Iso kiitos teille, jotka olette luottaneet minuun ja jotka olette halunneet minut kumppaniksenne. Ilman teitä en olisi nyt tässä, kaikkien näiden rikkaiden kokemusteni kanssa ja yhä työhöni innostuneeti ja uteliaasti suhtautuen. Te ihmiset olette työssäni parasta ja merkityksellisintä. Teitä haluan auttaa prosesseissanne eteenpäin sekä onnistumaan niiden äärellä!

Tästä on hyvä yhdessä jatkaa. Olen jatkossakin käytettävissänne, ja parhaani lupaan yhä tehdä. Kesäisin terveisin, Kati

"Työskentelyn tiiviys ja tavoitteellisuus on ollut todella hyödyllistä. Tämä on ollut kasvun prosessi, mutta samalla myös irtiotto arjesta."