Luottamuksen merkitys

Olen tänä keväänä useaan otteeseen ollut hämmentyneen kiitollinen siitä luottamuksesta, jota olen saanut omissa asiakassuhteissani kokea. Kun on tullut yhteistyön arvioinnin aika, on se tavalla tai toisella noussut aina keskeiseksi ylivoimatekijäksi yhteistyössämme.

Olemmekin todenneet yhdessä, että ilman luottamusta laadukkaan ja rehellisen yhteistyön rakentaminen ei vain yksinkertaisesti onnistu.

Luottamus onkin oletettavasti keskeisin ihmisten välistä vuorovaikutusta rakentava elementti. Ja vaikka sen me varmasti kaikki tiedämme, miksi juuri luottamuksen puute tai menettäminen on niin usein yhteistyöongelmien keskiössä? Mitä voisimme tehdä ennalta ehkäisevästi yhteistyössä, ihmissuhteissamme, että se ei tekisi niin suurta tuhoa isoissa tai pienissä ongelmatilanteissa, joita työssä ja elämässä kohtaamme?

Olen jäämässä äitiyslomalle. Toisen lapsemme syntymä jo häämöttää. Jään äitiyslomalle kiitollisena kaikille teille, joiden kanssa olen saanut viimeaikoinakin työskennellä.

Toki odotan innolla tätä uutta elämänvaihetta. Kahden pienen lapsen äitinä olosta minulla ei ole aiempaa kokemusta. Se tuntuu suurelta lahjalta ja ihmeeltä. Mutta innolla odotan myös sitä, että saan aikanaan palata taas kanssanne yhteistyön äärelle.

Te hienot, upeat ihmiset olette antaneet ja opettaneet minulle paljon. Olemme saaneet yhdessä luoda myös paljon hienoja onnistumisen tarinoita. Elämässä mahdottomankin mahdollistaja on luottamukselliset yhteistyöverkostot.

Niitä, luottamuksellisia yhteistyöverkostoja,  toivon yhä teille jokaiselle.

Sydän tietää ja kertoo, kenen kanssa on hyvä toimia.

Sydämen ääntä kannattaa kuunnella.

Omaa sydäntään ei voi myöskään pettää.

Sydän ohjaa kulkemaan oikeaa tietä, oikeiden ihmisten luokse.

Sydämellä kohtaaminen jättää jäljen omaan ja toisen sydämeen ja antaa pienen palan myös toisen sydämestä itselleen.

Kiitos teille kaikille sydämellä kohdatuista hetkistä.

Voikaa hyvin!

yt, Kati

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.