Kohti syksyä…

Koronakevään jälkeen kesä on ollut hieno. Juuri nyt luonto antaa parastaan marjojen ja sienten muodossa. Milloin on syksyn sato ollut näin hyvä kuin nyt?

Miten me työyhteisöissä ja johtamisessa osaamme antaa parastamme asiakkaiden ja yhteistyön käyttöön?

Keskiössä ovat tällöin asenteet, osaaminen, prosessit, yhteiset merkitykset, joita luodaan ja sanoitetaan. Onnistumiset. Ja monet muut tekijät.

Onko omassa työssäsi ja työyhteisössäsi riittävästi tilaa yhteiselle vapaalle ajattelulle / reflektoinnille? Mielen uudistuminen vaatii ns. tyhjää tilaa ja aikaa sille, että voi rauhassa pohdiskella työn merkityksiä monista eri näkökulmaista: Missä olen onnistunut? Mikä on luonut epävarmuutta? Minkä täytyisi muuttua? Mikä minua innostaa ja motivoi? Mikä tekeee työstäni merkityksellisen?

Itselläni on edessä innostava ja monipuolinen syksy erilaisten valmennusten ja työpajojen, sekä työnohjausten äärellä. Innostavaa ja merkityksellistä omassa työssäni on se, että voin ja saan auttaa ihmisiä heidän omassa ajattelussaaan ja yhteistyön prosesseissaan eteenpäin. Voidaan yhdessä löytää uutta, uusia työtapoja, uusia motivaation lähteitä, uusia merkityksiä, joiden avulla asiakastyö on yhä laadukkaampaa ja tuloksellista.

Haastan Sinut tekemään tänä syksynä asioita työssäsi toisin. Haastan Sinut välillä pysähtymään. Haastan Sinut myös panostamaan ihmisiin, jakamaan arvostusta ja innostusta. Haastan Sinut ja itseni onnistumaan yhdessä!

Hyvää syyskauden alkua!

YT, Kati

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.