Kohtaaminen on arvokasta – kesäkin on upeaa!

Työ ihmisten parissa on kyllä energisoivaa ja merkityksellistä.

Mielenkiintoista on se, että me ihmiset olemme luontaisesti niin erilaisia. Kun toisen aika omassa esimiestyössä menee ihmisten kohtaamiseen, toisella se menee asioiden ja aikataulujen  työstämiseen. Ja lopulta, molemmat tekevät samoja asioita hyvin eri painotuksilla ja eri tahdissa.

Peili-työkalu on se, jolla näihin kysymyksiin päästään ansiokkaasti ja konkreettisesti pureutumaan. Se antaa kyllä mittavaa perspektiiviä juuri näiden em. asioiden äärelle.

Kiteytyykö kaikki lopulta kysymyksiin: mitä on hyvä johtaminen? Mitä on hyvä itsensä johtaminen?

Millainen johtaminen motivoi ja kannustaa ihmisiä sekä saa aikaan heissä syvän merkityksellisyyden kokemuksen tekemäänsä työtä kohtaan?

Työelämä on yhä joukkuepeli, jossa kukaan ei pärjää yksin tai pelkillä omien päämäärien saavuttamisella. Menestykseen tarvitaan laaja joukko hyviä kohtaamisia, asioiden tarkastelua monista eri näkökulmista ja yhteisen tahtotilan siirtämistä hyviin työelämän käytäntöihin.

Juuri nyt taitaa monella jo lomaovi olla vähintäänkin raollaan. On lupa höllätä ja siirtää tekemisen ja olemisen fokus kesään. Upeaa ja virkistävää kevälomaa!

Palataan näihin työn teemoihin syksymmällä, yhä olen käytettävissänne.

Kiitos hienoista kohtaamisista!

Yt, Kati

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.