Kiitos Keski-Suomi ja Pohjois-Karjala

Seitsemän vuotta työnohjausta Keski-Suomessa, josta vajaa 2 viimeistä vuotta myös Pohjois-Karjalassa,  on nyt takana. Siinä ajassa voin sanoa todellakin kasvaneeni työnohjaajaksi: sekä työryhmien että johdon ja esimiesten työnohjaajaksi.

Viime viikolla päätin Keski-Suomessa työni. Olen saanut tavata todella upeita työryhmiä, esimiehiä, yhteistyökumppaneita. Erityisesti iloitsen siitä yhteistyön asenteesta, kannustavasta yhteistyöstä, jota olen saanut tehdä. Palautteenne yhteistyöstämme olivat myös todella kannustavia. Sain kokea, että löysimme yhdessä tavan, joka hyödytti teitä. Se on tärkeintä. Kiitos Keski-Suomi! Oloni on haikea.

Oloni on myös utelias. Edessäni on nyt Pohjois-Karjalan työkentät 100 %. Täällä olen jo saanut solmia hyviä yhteistyösuhteita.

Erityisesti viime viikolla lämmitti saada palautetta eräältä Pohjois-Karjalan ylemmältä esimieheltä, jonka kanssa olemme saaneet tehdä paljon yhteistyötä. Vajaan kahden vuoden työskentelymme myötä hän antoi spontaanin palautteen: ”Kiitos. Rahat tässä yhteistyössä ei ole mennyt hukkaan. Johtamiseni on helpottunut valtavasti.” Siinä onkin kiteytettynä asiakkaani, yhteistyökumppanini suulla se, mitä työssäni tavoittelen: että yhteistyöstämme olisi hyötyä, että raha ei menisi hukkaan.

Haluan tähän loppuun kiittää teitä kaikkia seuraavalla ajatuksellani, jonka kirjoitin oman työpöytäni ääressä juuri ennen viimeistä Keski-Suomeen suuntaavaa työreissuani 26.4. Tämä olkoon kiitokseksi teille kaikille, joiden kanssa olen saanut työtäni tehdä tänä keväänä ja myös aiemmin.

”Olen halunnut olla peili. Sellainen peili, josta näet oman kuvasi, rehellisesti ja rakentavasti. Sellainen peili, joka on ihmisen kokoinen ja ihmisen tuntuinen.

Toivon, että tämä on rohkaissut Sinua, ja auttanut Sinua näkemään itsesi ja omat vahvuutesi selkeämmin.

Nyt toivon Sinulle onnellista elämää. Kiitän yhteisistä hetkistämme. Ne ovat sydämessäni valopilkkuina, työni rikastajina. Elämän värisinä, hyvinä muistoina, kauniina kuvina.”

HYVÄÄ KESÄÄ!

Tästä on hyvä jatkaa työn äärellä taas syksymmällä.


											
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.