Kiitollisuus palautteistanne :)

Olen tänä syksynä itse panostanut palautteiden pyytämiseen aina valmennuksen lopussa. Olen pyytänyt kirjallisesti avoimen palautteen. Koen, että se on erittäin tärkeää voidakseen tehdä omaa työtään realistisesti ja asiakaslähtöisesti.

Olen saanut ihania, kannustavia palautteita.

Parhaita helmiä on ollut esimiesasiakkaideni palaute valmennusten lopussa. Tässä niistä muutama:

”Sinä et tee työtäsi ainakaan rahasta.” Tämä palaute tuntuu erityisen hyvältä siksi, että haluan joka hetki, että tekemisessäni saisi näkyä vahva sisäinen motivaationi sekä myös sydän ja intohimo. Koin, että tuossa se oli todellakin saanut näkyä.

”Sinun valmennuksissasi innostuu väkisellä, vaikka ei haluaisikaan.” (ja nauru päälle :))

Tämäkin palaute osui ja upposi. Olen itse hyvin helposti innostuva ihminen. Ja olen onnellinen, mikäli olen saanut muutkin innostumaan. Innostuksen kautta meistä kumpuaa hyvää energiaa. Se energisoi ja vahvistaa aikaan saamisen tunnetta työssämme. Usein innostus myös tarttuu. Innostuksen tunnetta kannattaa vaalia.

”Eniten olen oppinut ihmisyydestä.” Tuon lauseen ajatteli ääneen myös eräs esimiesasiakas, kun pohdimme, mitä esimiestyö on itselle opettanut. Tuohon lauseeseen sydämeni yhtyy, kun ajattelen omaa työtäni. Niin paljon olen oppinut teiltä arvoisat asiakkaani, ja eniten juuri tuosta ihmisyydestä. Se lienee syvällisintä ja merkityksellisintä oppia elämästä ja työelämästä.

Kiitos kaikista yhteisistä hetkistä ja tärkeistä palautteistanne. Niiden äärellä on hyvä jatkaa myös tätä oman työn tekemistä. Oikealla tiellä ollaan :).

Onnellista eloa teille kaikille, ollaan yhteydessä. YT, Kati

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.