Kesää kohti!

Kevään aikana olen saanut olla mukana mielenkiintoisissa esimiesvalmennuksen prosesseissa. Ja sillä saralla toki uusia käynnistyy koko ajan. Peili- käyttäytymisprofiili on  työnohjauksen lisäksi keskeinen käygtämäni työkalu. Peili realisoi esimiestyötä tekevälle, miten muut hänet näkevät ja kokevat.

Esimiestyön yksinäisyys tarkoittaa usein sitä, että rehellistä palautetta omasta toiminnastaan ja käyttäytymisestään ei saa riittävästi. Vasta riittävän palautteen saamisen kautta oman työn kehittäminen on realistista ja mahdollista.

Viime viikkoina, kun Suomen alkukesä on tarjonnut parastaan, olemme hyödyntäneet myös luontoa työhuoneena. Olemme saaneet kauniin linnun laulun keskellä reflektoida yhdessä työn synnyttämiä ajatuksia ja hakea sitä kautta esimiestyöhön uusia näkökulmia.

Kesä on latautumisen aikaa. Toivon, että itse kullakin työelämässä mukana olevalla, juuri Sinulla,  on mahdollisuus katkaista oman työn näkymät hetkellisesti, kesän aikana, aivan muunlaisella tekemisellä ja olemisella.

Kirjavinkkinä kesääsi voisin antaa Aki Hintsan Voittamisen anatomian tai Marjo Huhtalan Aikaansaajan asenteen. Mielenkiintoisia näkökulmia löytyy molemmista :).

Aurinkoista kesäaikaa! Ollaan yhteydessä yhä.

Yt, Kati

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.