Firstbeat-hyvinvointianalyysin avulla kohti parempaa itsensä johtamista

Hei!

Äitiyslomani loppu jo häämöttää. Ja kuten sanonta kuuluu, vierivä kivi ei sammaloidu.  Siitä olen minäkin pyrkinyt huolehtimaan myös tämän hienon irtioton aikana.

Firstbeat hyvinvointianalyysin avulla voidaan laatia Sinulle todellakin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoiteohjelman. Saamme kolmen vuorokauden sykeseurannalla selville palautumisen, unen laadun sekä liikkumisen lähtötasosi. Siltä pohjlta on hyvä rakentaa niin henkisiä kuin fyysisiäkin tavoitteita kohti parempaa hyvinvointia ja itsensä johtamista.

Lisäksi kauttani saat yhä myös Peili-työkalua. Sen avulla saat myös täsmäpalautetta oman työsi arjesta, ihmisiltä joiden kanssa toimit päivittäin tai ainakin viikottain. He näkevät sinussa myös sen, mikä on itsellesi liian itsestään selvää tai liian vaikeasti tavoitettavissa. Peilin avulla voit tarkentaa sen, missä tällä hetkellä olet ihmisten kohtaamisen ja itsetuntemuksesi kanssa menossa. Riittääkö nykyinen vuorovaikutuksen tasosi vai olisiko siellä juuri nyt jotain keskeistä parannettavaa?

Ja näiden lisäksi työnohjaus on edelleen työni keskiössä. Johdon ja työryhmien työnohjaukseen pyrin tuomaan sen näkökulman ja tason, jota on usein hektisessä työarjessa vaikea tavoittaa. Haluan auttaa Sinua ja teitä arviomaan omaa tapaanne tehdä työtä siten, että se olisi mahdollisimman asiakaslähtöistä, laadukasta ja ammatillista?

Työnohjaus on peili. Se on peili, jota ilman jotain tärkeää omassa työssä ja työtavassa voi jäädä huomaamatta. Se on myös peili, jonka tarkoituksena on tukea sisäisiä voimavarojasi ja vahvistaa sinua ammatillisella oman työsi kehittymisen matkalla.

Itsensä johtamisen avaimet ovat Sinulla itselläsi. Kuinka saadaan ne parhaiten käyttöösi? Sitä voimme yhdessä prosessoida.

Olethan yhteydessä!

Yt, Kati p. 040 5385908

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.