Olen äitiyslomalla 21.3.2014 alkaen vuoden loppuun

Hei Sinä asiakkaani, tuleva asiakkaani sekä palveluistani kiinnostunut!

Olen äitiyslomalla esikoisemme syntymän johdosta vuoden 2014 loppuun saakka.  Vuoden 2015 alusta taas tarkoitus palata työelämään, pienen ihmisen antamien mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli yhteisönne, johtoryhmänne, Sinä itse tai joku työryhmäsi jäsen tarvitsee sparrausta seuraavissa alla näkyvissä työyhteisöä sekä esimiestyötä kehittävissä palveluissa ja aloittamisajankohdaksi sopii 2015 alkaen, olettehan toki minuun yhteydessä myös äitiyslomani aikana. Varmimmin se onnistuu, kun täytät yhteydenottolomakkeen tai laitat minulle sähköpostia. Otan Sinuun, teihin yhteyttä sitten mahdollisimman pian.

Keskeisimmät palveluni, jotka räätälöidään teille:

-johdon ja johtoryhmien työnohjaukset

-työryhmien työnohjaukset sekä yksilötyönohjaukset

-kehittämispäivien ohjaukset niin työryhmille kuin johtoryhmille

-Peili-itsetuntemus- ja yhteistyötyökalu:  tarjoaa monia mahdollisuuksia esimiesten, johtoryhmien ja työryhmien välisen yhteistyön kehittämiseen. Luodaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus Peili-valmennuspäivistä.

Tätä kaikkea voidaan yhdessä jo rakentaa äitiyslomani aikana,  ja käytännön toteutus onnistuu vuoden 2015 aikana, sovitusti, aikataulutetusti.

Tulen äitiyslomani aikanakin kirjoittelemaan myös tänne blogiin, joten kuljethan yhä kanssani. Ja toki voit myös kommentoida ajatuksiani, näkökulmiani sähköpostiini: kati.huovinen@kj-training.fi

Kaikkea hyvää tulevan vuoden työtehtäviisi ja haasteisiisi. Sekä elämän iloa ja onnea, uskallusta unelmoida ja rohkeutta elää unelmia toteen.

Kiitos kaikesta kuluneesta. Lähes 8 vuotta yrittäjänä sekä työn kehittäjänä, jatkuviin uusiin haasteisiin vastaamalla on vaihtumassa uuteen lukuun. Siirtymävaiheet ovat mahdollisuuksia, mutta samalla ne ovat muutoksia, joissa täytyy aina luopuakin jostakin, jotta tilalle mahtuu uutta. Niihin liittyy niin haikeutta kuin myös tulevan odotusta.

Nautin työstäni ja olen saanut aina nauttia. Kiitän teitä kaikkia ihanat, upeat asiakkaani ja yhteistyökumppanini tähänastisesta yhteistyöstä.

Tästä on hyvä taas jatkaa ajallaan yhdessä,  työn kehittämistä, kasvamista ja vahvistumista.

Yhteistyöllä, Kati

 
Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.