Äitiyslomalta työtä kohti

Hyvää alkanutta syksyä Sinulle!

Toivottavasti kesän jälkeen saat katsella joitain asioita työssäsi ns. uusin silmin. Toivottavasti kesäsi oli virkistävä.

Minun kesäni on mennyt ihastellessani uutta perheenjäsentämme, pikkuneitiä, joka täytti juuri 4 kuukautta. Onneksi kaikki on saanut hänen kanssaan mennä hyvin.  Saimme tyytyväisen pikkuneidin.

Tiedän, että te työelämässä tällä hetkellä kiinni olevat katselette jo kovasti vuoden 2018 alkua kohti. Moni asia täytyy suunnitella jo nyt. Se onkin sitä työelämän laatutyötä, että suunnitellaan ajoissa se, mikä suunniteltavissa on. Sen lisäksi on ja aina tulee olemaan paljon sellaisia muuttuvia tekijöitä, joita emme voi etuketään suunnitella, ne vain tulevat ja menevät ja ne täytyy tavalla tai toisella selvittää, ratkaista tai antaa olla / mennä.

Minun suunnitelmani on se, että palailen vaihettain työn äärelle vuoden 2018 alusta alkaen. Minuun siis voit olla yhteydessä vapaasti nyt syksyn aikana jo suunnitelmistasi, joihin haluat minua kulkemaan rinnalle, joko työyhteisön, esimiesten tai itsesi kanssa.

Ollaan yhteydessä!

Haluan toivottaa energistä ja hyväntuulista yhteistyön syksyä jokaiselle työpaikalle, jokaiseen sydämeen.

Yt, Kati

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.