7. toimintakauden avaus

7. vuosi työnohjaajana on käynnistynyt. Hyvillä mielin tulevaa syksyä kohti. Toimin ensimmäiset 5 vuotta työnohjaajana Keski-Suomessa. Viime syksystä saakka olen siirtänyt toimintaani Pohjois-Karjalaan oman ”pohjois-karjalaistumiseni” myötä. Ole yhteydessä, niin tutustutaan toisiimme sekä yhteistyön mahdollisuuksiin.

Avasin juuri uudet kotisivut. Toivottavasti nämä palvelevat Sinua mahdollisimman hyvin.

Pääpainoni tulevaisuudessa on entistä enemmän johdon ja esimiesten työnohjauksissa. Esimiehelle oman työn prosessointi on mahdollista niin yksilötyönohjauksessa kuin ryhmänä.

Oman esimiestyön kokemukseni olen hankkinut toimimalla esimiehenä ennen nykyistä työtäni. Sen lisäksi olen opiskellut aikuiskasvatuksen perusopinnot sekä henkilöstöjohtamisen aineopinnot. Henkilöstöjohtamisen opintoihin liittyen tein lopputyön erääseen organisaatioon teemalla Lähiesimiesten kokemuksia organisaatiomuutoksesta. Muutokset ja niiden työstäminen onkin eräs keskeinen osa työnohjaustyötäni. Tällä hetkellä täydennän osaamistani erikoistumalla johdon ja esimiesten työnohjauksiin MIF:lla (ent. JTO).

Tulossa on myös 29.11. Kuopiossa vanhustyön koulutuspäivä sekä 24.10.  Jyväskylässä esimiesten koulutuspäivä. Sivuiltani löytyy niistäkin tarkemmat esitteet. Tervetuloa mukaan!

Hyvää työsyksyä Sinulle!

Kategoria(t): Ajankohtaista Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.